Welkom bij de archiefdozen van Kiek ze Kieke.
Meer dan vijf vijftig jaar Kiek ze Kieke is hier terug te vinden.
Vanaf de oprichting is er hier over ieder jaar daarna wel iets te vermelden. Maar er is veel meer. Alle titels van de liedjes die in al die jaren bij het Schlagersongfestival, zoals dat in de beginjaren genoemd werd, gezongen zijn.
Ook alle bestuurs - en senaatsleden in al die jaren zijn hier terug te vinden.

Naast dit alles is er ook nog wel het een en ander te vinden over Knotsenburg, de geboortestad van Kiek ze Kieke. Wie was er in een bepaald jaar de Prins en wie waren zijn adjudanten en pages? Of wie was in welk jaar bestuurslid van S.O.C.N.?

Kijk maar eens rond of bezoek het fotoalbum dat regelmatig aangevuld wordt met oud en nieuw. Wil je meer weten over  hoe het allemaal begon en hoe bepaalde zaken geregeld werden, blijf dan nog even hangen en kijk maar eens rond.

 

 

 

 

Compleet is het nog lang niet, want er zijn nog een aantal ordners die overhoop liggen of niet volledig zijn en ook zal het wel gebeuren dat bepaalde gegevens uit het verleden niet helemaal kloppen of onvolledig zijn. Ik ben zelf nog steeds zoekende en krijg af en toe ook aanvullingen uit het Knotsenburgse land of zelfs ook van daarbuiten.

Vervolgens is het archief uitgebreid met twee grote verhuisdozen vol met foto's uit het rijke Kiek ze Kieke verleden.
Daar gaat ook nog wel wat werk in zitten om die te ordenen en veel daarvan te digitaliseren. Kijk daarom regelmatig in het fotoalbum dat gaat vanaf heden, terug naar het verleden.

Dus kom zeker vaker terug, want regelmatig zal deze site aangevuld worden met carnavalsgeschiedenis.

Mocht u als bezoeker aan deze site hier aanvullingen kunnen aandragen, of andere opmerkingen hebben, dan zijn die van harte welkom en scheelt het mij weer veel zoekwerk. U kunt ze opsturen naar mijn emailadres 

Wees nieuwsgierig en laat je meenemen naar  vervlogen tijden van het Knotsenburgs carnaval.

 

 

Lees hier: 'hoe het begon'.